onsdag 26 maj 2010

Joråsatte..

- Varför har du inte ringt och hört så att jag lever?

- Jag ringer inte på en dag och du går i taket?

- Jamen, jag har varit jättesjuk, jag kunde ligga död här nu!

- Men nu var det ju inte så eller hur. Och eftersom du så frekvent uppdaterar din status på facebook så har jag inte behövt oroa mig.

- Okej. Ja, du har rätt. Men bara så du vet så lever jag!

- Jo, jag har läst det. På facebook.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår vad du menar, man blir väldigt ensam egentligen och de där samtalen man fick förut lyser med sin frånvaro. Skönt att du mår bra igen, många varma kramar från mig till dig:)
//Rebecca

Elin sa...

ja ibland vill man bara få lite medlidande och någon som tycker lite synd om en.. :)

kram på dig rebecca! läste att du uppdaterat bloggen, ska gå in och kika ikväll :) nu ska jag ut och njuta av lunch på skånegatan :)

Janne sa...

Visst är det så att FB håller på att konkurrera ut telefonen. Min bästa kompis från gymnasietiden finns inte med på FB, men det gör hans fru, syster och svåger. Så oftast när han ringer för att ge mig en update på vad som hänt sen sist vi talades vid, så har jag redan stenkoll på läget.

Tycker Facebook är bra för det är mycket högre tröskel för att lyfta telefonluren för att ringa någon, jämfört med att ge en hälsning på FB. Dessutom så hittar man på bekanta som man tappat kontakten med och inte träffat på 20 år!

Hittade på en kusin som jag inte träffat på över 7 år på FB och det visade sig att han var rappare och precis släppt sin första soloplatta, så igår var jag och min äldsta grabb nere i Stockholm och lyssnade när han spelade. Kanonbra! Lyssna själv:
http://www.youtube.com/watch?v=ewK4xPiVs2g