onsdag 7 april 2010

Onsdagsfundering

Tillbringar fem nätter i landstingets tjänst denna vecka. Fem nätter som skulle kunna spenderas på mera, hmm, tillfredsställande sätt.

Vem har egentligen tid att jobba när man har ett liv att sköta?

5 kommentarer:

Anna sa...

Haha, exakt så känner jag med!

Elin sa...

vårdpersonal behöver ju liksom tillgodose sin egen hälsa också! =)

konstigt det där hur skönt det är att vara ledig.. ;)

Janne sa...

Gäller nog inte enbart vårdpersonal! Köper en trisslott varenda gång jag är och handlar, med förhoppningen att man ska kunna gå in till chefen dagen efter och säga upp sig... ;o)

Elin sa...

janne: ständigt den längtan bort till något annat. varför ska det vara så förbaskat svårt att leva i nuet? vi måste lära oss innan hela livet rinner oss förbi.. :)

kram påre, hoppas du mår bra! :)

Janne sa...

Har nog varit rätt nöjd tidigare och har under de första 16 åren på mitt jobb tyckt att det varit superkul, men den mentalitet som genomsyrar företaget idag är helt rutten.

Som ensamstående är det ju svårt att få tiden att räcka till i vanliga fall, men efter att de lade ner vårt kontor i Uppsala i höstas och tvingar oss att pendla till ett gudsförgätet industriområde i Stockholms förorter så känns det som om man inte har ett liv längre. Det känns som om man inte hinner med annat än att jobba, äta, städa och sova och knappt det ibland. Hinner ju inte ens blogga... :o/

Så det kanske inte är så konstigt att man längtar till något annat. Ibland är faktiskt gräset grönare på andra sidan, men innan jag kommit på vad jag vill göra när jag blir stor så får jag väl leva på drömmen och fortsätta köpa mina Triss-lotter och komma in och hämta energi från dig ibland...

Kramar tillbaks!