måndag 23 mars 2009

Sångglädje

Ikväll har jag sjungit i kör. I Caroline af Ugglas Kör för Alla. Och jisses! Varför har vi inte tagit oss iväg till den där underbara tillställningen lite tidigare?

Men en sak är säker, nästa måndag är vi återigen på plats.

Laaaaaalaaalalalalaaaaaaaaaaa!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Brorsan sjunger i hennes Uppsala-kör och han tycker också att det är superkul. Har tyvärr inte att göra det själv, så jag får nöja mig med att sjunga i duschen.

Fast det kanske är tur det, eftersom den enda närvarande är tondöv...

...jag själv alltså... ;o)

Kram!
Janne

P.S. Är lite purken ikväll för AB bloggen ligger nere. Hann bara gå in och se att jag fått en massa kommentarer på mitt senaste inlägg, men innan jag han läsa så sa det bara *poff*...

Får trösta mig med att jag imorgon byter snöslask här hemma mot vår nere i Bryssel. Här ska ätas god mat, shoppa belgisk öl, vin och choklad! Höll nästan på glömma att jag ska jobba också... *skrattar*

Kram igen!
Janne

Elin sa...

janne: hoppas du har/har haft den underbart i bryssel! :D misstänker att det blivit en del öl.. ;) får läsa allt på din blogg sen!

haha att du är tondöv hindrar dig inte från att sjunga i hennes kör, följ nu med bror! :D

kram!

Janne sa...

Jag har faktiskt sjungit i kör för länge sedan. Vi hade en superambitiös musiklärare på gymnasiet och vi sjöng både Hoffmans äventyr, Barberaren i Sevilla, Förklädd Gud och massor andra seriösa stycken.

Förutom att vi hade konserter med de som gick på operaskolan i Stockholm, så sjöng jag tillsammans med popikonen Jakob Hellman, som gick i årsklassen ovanför mig.

Men, jag hade nog varit stoltare om jag sjungit i samma kör som dig... *blink* *blink*