tisdag 10 november 2009

Ett angenämt problem..

Jag är för full av kärlek för att kunna sova!

En borde inte sova,
när natten faller på
En borde se på stjärnorna,
en borde vara två

3 kommentarer:

Eldregn sa...

Vad glad jag blir av att läsa dina två senaste inlägg... eller ja, glad blir jag väl alltsomoftast när jag klickar mig in här men... du vet.. =)

Det låter i alla fall bra, hoppas det fortsätter på samma vis, du förtjänar det =)

Varma kramar

Elin sa...

eldregn: ja ju st nu mår jag väldigt bra.. :) men väntar som vanligt på bakslaget..

hur mår du? har du en bra period? jag hoppas det.. du korsar mina tankar ibland..alltid önskar jag dig värme och lycka..

varmaste kramarna

Eldregn sa...

Visst kan jag på sitt sätt förstå och känna igen det där med att vänta på bakslaget.. Men samtidigt, om det nu skulle komma ett bakslag. Blir det så mycket bättre då av att man åtminstone förväntat sig det? Eller är det kanske lika bra att bara njuta av stunden och helt enkelt låta bakslaget komma om det kommer eller hålla sig borta om det nu är det det tänkt göra.. (och med allt det där sagt så är det ändå inte helt omöjligt att jag skulle göra precis samma sak själv *host*)

Vad go du är =)

Sett över en lite längre period så har det varit helt ok. Ganska så händelselöst och så där en dag i princip avlöst en annan, men för min del känns det ungefär som ett av det bättre jag kan få till så det är helt ok ändå =)

Däremot under just de senaste dagarna eller den senaste veckan har det varit sådär men... det är väl som det är. Inte så mycket att göra åt det. Bara försöka uthärda och se vad som händer.