torsdag 27 augusti 2009

Rödvinsmys

Ikväll längtar jag efter rödvinsmys under en filt i min nyinköpta soffa som jag ännu bara har klädseln till. Men jag fantiserar och låter tankarna vandra iväg. Dom vandrar iväg till den där framtida soffan. I soffan sitter jag och en fin karl. Vi fnittrar och dricker rödvin samtidigt som vi lyssnar på musik.

Ja ni kan ju gissa vad som händer sen, för fantasin tar ju inte riktigt slut där. Är man ett hormonellt yrväder så är man.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken färg? På klädseln?

Elin sa...

slottis fina..tänkte på dig idag! hoppas du mår bra!

soffan är nästan linnefärgad, lite ljusare grå.. haha svårt att beskriva, men rödvinsfläckar kommer att synas tydligt ;)

KRAM

Janne sa...

Ha-ha! Jag har också köpt soffor i helgen. Fast det dröjer tills i början av oktober innan jag får dem. Blev helsvarta soffor för min del, vilket gör att man inte behöver oroa sig lika mycket för vinfläckar. Fast om man inte fnittrar samtidigt som man dricker vin, så är det ju inte så stor risk att spilla över huvud taget... Mission impossible? ;o)

Har lagt ut bilder på mina nyrenoverade hallar på min blogg. Är riktigt nöjd själv. Ser ju ut som om jag snott bilderna från någon möbelkatalog... *skrattar*

Ha det bra, raring!

Kram
Janne

P.S. Du ska inte gå på bloggträffen i Stockholm den 16/9? Läs mer på Annies blogg:
http://blogg.aftonbladet.se/vadnu/2009/08/paminna-igen-om-bloggtraffen-sa-att-den-inte-gloms-bort