torsdag 23 april 2009

Underbara vår

Du är som ett glas saft i solen!

Jag tänker inte analysera varför karlarna verkar dras extra mycket till mig just nu. Kanske är det våren, kanske är det något annat. Men en sak är säker, jag tänker suga åt mig av uppmärksamheten och njuta av varenda sekund!

Dessa vackra män..

5 kommentarer:

Janne sa...

Ha-ha, vi har väl alltid dragit till dig... *blink* *blink*

Kram!

Janne

Anonym sa...

Inte så konstigt, du är lika vacker som en saga. Finns du på riktigt?.:)

M

http://sextankarnas.blogg.se/

Anonym sa...

Hej...anonym här..
Ett tag sen jag var här nu, du vet du lovade att hålla tummarna. Men det gick sådär :-( Känslorna finns hos båda men tiden är inte våran just nu. Hjärtat saknar men jag hoppas på att vi ska få chansen lite längre fram. Vi vet att känslorna finns men annat påverkar så det är bara att hoppas att det ändå finns en mening och att vi kan hitta tillbaka till varandra.
Önskar dig en skön helg i solens tecken! Kram

Elin sa...

janne: haha ja men du är väl för söt..du tycker ju liksom om mig vad jag än lyckas med för tok! :D kanske så att vi borde bestämma bröllopsdatum direkt? midsommar är ju poppis, haha! ;D

KRAM!


M: nu blir jag generad..ibland kan man bli lyckad på bild.. ;) men tack! :D


anonym: ledsen att höra att tiden inte är rätt för er..antar att framtiden får utvisa hur det blir långsiktigt.. jag håller iaf tummarna för att det finns en fortsättning för er, om det är mannen du verkligen vill ha.. njut av våren och livet så länge..

kram!

Janne sa...

Har ju svårt att förstå hur man INTE skulle kunna tycka om dig!

Inte bara för att du är ruggigt söt (vilket du är), utan främst för den värme och sprallighet som du sprider omkring dig...

Det är bara att säga en tid, så kommer jag... ;o)

Kram!