tisdag 12 augusti 2008

Endast Elin (men med lite fusk)

Min vän Wille skickade ikväll över lite bilder som han lekt med under en tråkig dag på jobbet. Vet inte om han tyckte att jag var rynkig eller om han bara tyckte det var kul att leka, men här är i alla fall en och samma bild på mig, i lite finare versioner. Den första är det rynkiga orginalet så titta inte så noga på det. Men dom andra två är riktigt fint gjorda. Visst?




Tack Wille!


11 kommentarer:

Anonym sa...

Mmm... med ett sånt vackert motiv, kan inte bilderna bli fel.. *L*
Kramar till dig, min guldhjärtekompis!
Ha ett underbart liv, det är du väl värd! :-)

Anonym sa...

Rynkig? Haha knasboll =)

Fina bilder alla tre oavsett, gillade det lite mörkare på den nedre bilden av någon anledning.

Hoppas allt är bra med dig i övrigt vännen.

Kramar

Anonym sa...

Otroligt fina alla tre, men dina glittrande ögon framhävs bäst i bild nummer 3.

Sen spelar det ingen roll hur mycket din kompis leker med Photoshop, bilderna kommer ändå aldrig göra motivet rättvisa!

Elin sa...

anonym: är det inte lite väl dramatiskt att önska mig ett underbart liv? =/ eller var det inte så dramatiskt du menade det? :) vi hörs väl? :)


eldregn: ja jag gillar oxå den sista, på den är jag lite mörk och mystisk ;) lite gammeldags bild. me like :)

jotack, annars är det bra med mig :) trött men jag mår bra :) själv då vännen? länge sen du skrev nåt på bloggen..är det nåt inlägg på gång snart?

kram vännen!


janne: ja håller faktiskt med dig, på sista bilden glittrar mina ögon mest :) men det andra håller jag inte riktigt med om, det är jag som aldrig kan göra dessa bilder rättvisa :) men jag är glad över willes justeringar ;)

Anonym sa...

Snubblade in på blogg på aftonbladet och läste lite där, klickade sedan vidare hit. Såg din bild, ditt namn, läste lite mer... slog mig efter ett bra tag, är inte detta en gammal klasskamrat? Rosa o blå!

Elin sa...

martin: haha är det sant? :D jo det är jag! rosa o blå! ;)

hur är det? hur mår du? vad gör du? vart bor du? är du lycklig?? :D internetvärlden verkar inte vara så stor som jag trodde! =)

KRAM!

alubook sa...

Med ett så fantastiskt grundmaterial så kan ju inte alla tre bilderna vara något annat än fantastiska... ;-)

Elin sa...

alubook: =) charmnisse! ;D

Anonym sa...

Ett foto av dig är som ett bokomslag. Det kan vara vackert att se på och väcka ett visst intresse, men det är insidan som fängslar, förtrollar, förför och fascinerar...

Så försök inte lura i mig att inte en livs levande Elin i 3D-format får en 2D-avbildning att falla platt till marken...

För övrigt går det ju inte att fånga ditt sprudlande humör på kort...

Anonym sa...

Ja, det var ju trevligt att stöta på en gammal klasskamrat såhär!

Sjuksköterska låter ju som ett perfekt karriärval för dig! Jag kan tänka mig att patienter uppskattar ett sånt gott humör, som jag minns att du alltid hade. :)

Jag bor i Enköping fortfarande. Gör inte mycket alls, då jag haft problem med hälsan en längre tid. Innan det jobbade jag lite smått på ett lager bara.

Har du kontakt med några från klassen än? Nåt du kan berätta om vart dom hamnat i livet? Jag har sett Olof några gånger på ICA, han jobbar lite där och pluggar i Uppsala. Såg Eleonore för många år sedan också, läste inte hon till sjuksköterska också?

Ha det bra!

Elin sa...

martin: blir ledsen av att läsa att du haft problem med hälsan. jag har alltid sett dig som en ingenjör :) hur mår du nu? vill höra om en välmående martin! =/

jag har egentligen bara konatakt med ellen. hon blev mamma till en liten jesper för några dagar sedan :) men det stämmer bra att hon är sjuksköterska, blev klar några år innan mig :)

annars har jag tyvärr dålig koll =/

kram!